Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Turizmus - Lovasturizmus képes leírás - Turizmus.tlap.hu
részletek »

Turizmus - Lovasturizmus - Turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: turizmus.tlap.hu » Turizmus - Lovasturizmus
Keresés
Találatok száma - 8 db
Lovardakaluz

Lovardakaluz

Az oldal napról napra újdonságokkal bővül, nézz vissza hozzánk minél többször, hogy még több lovas érdekességgel, feltöltött cikkel és lovardával találkozhass. Ismersz egy lovardát, de még nem találod a listánkban, vagy lovardatulajdonos vagy de nem látod még a lovardád nevét? Lépj be a kapcsolat menübe, pár szóval ismertesd a lovardát, és mi felvesszük a kapcsolatot veled a megadott e-mail címeden.

Lópofa Csárda

Lópofa Csárda

A kiskunmajsai üdülőfalu szomszédságában található a Lópofa Csárda és Lovarda, amely felhőtlen kikapcsolódási lehetőséget kínál a lovassport szerelmeseinek. A lovarda programjai közé tartozik a sétakocsikázás, lovastúra, valamint a kezdő lovasok részére oktatás, lovastáborok szervezése. Az élményekkel teli lovastúrákról visszaérkező vendégeket ízletes ételekkel várja a lovarda mellett működő Lópofa Csárda.

Ágnes Tanya

Ágnes Tanya

Az Ágnes tanya Budapesttől 80 km-re, Tápiógyörgye község határában lévő hagyományos módon, vályogtéglából épült L alakú parasztház, nagy bekerített füves kerttel. Tavasztól őszig 34 fő, télen 20 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, teljesen felszerelt fürdőszobával (2 db) és konyhával (2 db) rendelkezik. A szobákat télen hagyományos búbos kemence és cserépkályha fűti. A tanyán társasjátékok, tollas, ping-pong, diafilmvetítő, ugrókötél, focilabda található, a berendezett játszóhelyiségben kézműves foglalkozásokra (agyagozás, korongozás, szövés, festés stb.) és bábjátékra nyílik lehetőség. A füves kertben szalonnasütő, vasplatnis sütő, kenyérsütő kemence, gémes kút található. A faluban sok programlehetőség közül lehet választani: lovaglás, kisállatkert, lovaskocsizás, tanösvények bejárása, horgászás, méhészeti bemutató és kóstolás, parasztudvar látogatása sajtkóstolással, kenyérsütés, faluház megtekintése, kerékpár kölcsönzési lehetőség, pálinka kóstolás és vásár.

Koppány Lovasudvar

Koppány Lovasudvar

A Koppány Lovasudvar a Bakonyalján fekvő kis településen, a Veszprém megyei Bakonykoppányban található, ahol csend és nyugalom uralkodik. A ház udvaráról gyönyörű kilátás nyílik a Bakony napsütötte hegyeire, virágos réteire. Túráink során többféle vaddal is találkozhatunk. A fák, bokrok sűrűjében nappal vaddisznó, dámvad, szarvas és őz pihen, itt bújik meg a vadmacska, a pele, a vizekben a vidra.

Szelle Lovasudvar

Szelle Lovasudvar

Lovasudvarunk az ország nyugati felén, a vadregényes Szigetköz szívében, Dunaszigeten, csendes nyugodt családias környezetben található. A gyönyörű környék rengeteg lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, kerékpározni, teniszezni, csónakázni, horgászni, vízibiciklizni, strandolni, túrázni egyaránt lehet. A legközelebbi város, Mosonmagyaróvár (12km) híres gyógyfürdőjéről és bevásárlóutcáiról.

Erdőhorváti Malom Bérnyaraló

Erdőhorváti Malom Bérnyaraló

Az ide látogatók részt vehetnek lovas-, terepjárós-, gyalogos túrákon. Lehetőség van kerékpárokat bérelni, kecske tejet kóstolni, kecske fejést kipróbálni. Szakképzett talpmasszőr áll rendelkezésükre. Vadlesre ki lehet menni és az állatokat természetes valójukban lefotózni, megfigyelni. Vendégek megismerkedhetnek tájjellegű borokkal. Sóbarlangot díjmentesen használhatják a vendégek, kipróbálhatják a jóga- és légzőgyakorlatokat. A falut határoló hegyeken lehet ásványokat gyűjteni.

Szilvásvárad - La Contessa Kastélyhotel

Szilvásvárad - La Contessa Kastélyhotel

A több száz esztendős múlttal rendelkező kastély épületében kialakított La Contessa Kastélyhotel rég eltűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja, Egertől mindössze 25 km-re fekvő Szilvásváradon. A fényűző pompa mellé társult patinás 45 kétágyas szobája, a modern kor kényelme 650 nm-nyi wellness részleggel, valamint két rendezvényteremmel, amely kisebb tréningek, előadások helyszíneként szolgál. Folyamatosan frissülő kedvező wellness csomagajánlataink és a helyi programlehetőségek teszik igazi élménnyé a pihenést szállodánkban. A község egyik nagy büszkesége a világhírű lipicai ménes. A ménest 1952-ben telepítették a Szilvásváradra. LOVASPROGRAMOK: - LOVAGLÁS: HALADÓ SZINTŰ TEREPLOVAGLÁS, FUTÓSZÁRAS LOVAGOLTATÁS, LOVARDAI LOVAGLÁS - TÚRA LOVAGLÁS - LOVAKOCSIZÁS 2-ES ÉS 4-ES LIPICAI FOGATOKKAL - FOGATOS MÉNESLÁTOGATÁS - LOVASBEMUTATÓ

Tájékozódási lovaglás

Tájékozódási lovaglás

Lovasiskola bármilyen korosztály részére. Minden gyerek álma, hogy egyszer részt vegyen egy túralovagláson egy gyönyörű tájon, egy mezőn, vagy bármilyen helyen. Ha szeretné Ön is egy kellemes, mégis sportos kikapcsolódást a hétvégére, akkor jöjjön el egy túralovaglásra, vagy vegyen részt előtte lovas oktatásunkon, ha még új dolog Ön számára a lovaglás!

Tuti menü