Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföld képes leírás - Turizmus.tlap.hu
részletek »

Külföld - Turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: turizmus.tlap.hu » Külföld
Keresés
Találatok száma - 14 db
Nyaralás Európában

Nyaralás Európában

Nyaralás Európa városaiban és tengerpartjain A modern turizmus egyetlen más ágazatára sincs olyan nagy igény, mint az úgynevezett nyaralás keretében szervezet városlátogatásokra ami egyértelműen bizonyítja, hogy a történelmi épületeknek, a városi kultúrának egészen különös vonzereje van.

New York

New York

New York állam leghíresebb települése a Big Apple (Nagy Alma) azaz New York City. Közel 800 km2-es területével és 20 milliós lakosságszámával az Egyesült Államok legnagyobb, a világ harmadik legnagyobb városa, ugyan nem az USA fővárosa, de sokan a világ fővárosának tartják. Számos nemzetközi szervezet központja található itt, mint például az ENSZ. A város 5 részre tagolódik, ezek Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens és Staten Island. A leghíresebb természetesen Manhattan, óriási felhőkarcolóival, gyönyörű múzeumaival, színházaival, és széles választékú üzleteivel. A szupervárosban való közlekedés taxival javasolt, de busszal, és metróval is egyaránt kedvező és biztonságos.

PontTours - A francia specialista

PontTours - A francia specialista

Utazási irodánk Franciaországra és az egyéb frankofon területekre szakosodott mint: Belgium, Polinéz- és Karib- Szigetvilágra, mivel hitvallásunk szerint: Azt csináljuk amihez igazán értünk!. Irodánkban mindenki beszél franciául, ismerjük Franciaországot, a szokásokat, a legszebb területeket, amelyeket készek vagyunk utasaink részére átadni. Forduljon hozzánk bizalommal, mi megszervezzük útját a Világ bármely PONTJÁRA, legyen az városlátogatás, síelés, tengerparti nyaralás egyéni, csoportos vagy vállalati utazás!

Információk Ausztriáról

Információk Ausztriáról

'Mi minden nap azért dolgozunk, hogy meggyőzhessük Önöket arról, hogy az ausztriai üdülésnek nincs párja. Szeretjük a szülőföldünket, folyamatosan kutatunk újabb rejtett szépségek után és meglehetősen jól kiismerjük magunkat az ausztriai üdülések terén. Kívánságaikat szem előtt tartva, személyesen tájékoztatjuk Önöket, anyanyelvükön.'

Német Turisztikai Hivatal

Német Turisztikai Hivatal

A DZT Magyarországi Képviselete a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szervezetén belül működik. A képviselet sokoldalú tevékenységet végez, fő feladata - a piacfelmérés és a piacelemzés mellett - a piacspecifikus marketingfeladatok ellátása, illetve azon belül többsíkú kommunikáció folytatása.

Olaszország

Olaszország

Olaszország egyedül kínál szinte mindent, amiért érdemes elindulni: hihetetlen kulturális emlékekeket, remek konyhát, gyönyőrű, strandokat, természeti szépségeket. Mindenkinek másért tetszik Olaszország már több évtizede a klasszikus turizmus célországa. Gazdag kultúra, változatos természeti adottságok, különböz∓tilde; éghajlati területek a hegyvidéki éghajlattól egészen a majdnem szubtrópikus klímáig Szicíliában, végtelen tengerpartok és nem utolsó sorban az olasz konyha csalogatják ide évr∓tilde;l évre a nyaralni és szórakozni vágyókat.

Horvátország - Tengerparti útikalauz

Horvátország - Tengerparti útikalauz

Az 5.835 km hosszan elnyúló tengerpart mentén gyönyörű partszakaszokat fedezhet fel; romantikus , meghitt öblöket, családok által kedvelt homokos és aprókavicsos partokat vagy olyan strandokat, ahol pezsgő éjszakai élet várja a mozgalmas pihenést kedvelőket. A horvátországi partszakszok nagyrésze aprókavicsosak és kövesek, de kisebb számban homokos partokat is találunk. Ismerkedjen meg tengerparti útikalauzunkkal és találja meg az Önnek legjobban tetszőt!

Olaszország

Olaszország

Az olaszok az országukat sokszor csak csizmának nevezik, vagy félszigetnek, vagy csodálatos országnak. Olaszország területébe beékelődve helyezkedik el két független mini állam, Vatikán és San Marino. 20 tartományából 5 autonóm. Az ország északról dél felé haladva három nagy tájegységre tagozódik: az Olasz Alpokra, a Pó síkságra és az Appennin-félszigetre a szomszédos szigetekkel. A partvidék nyugati oldalát öblök tarkítják, a keleti oldala egyenes. Észak-Olaszországot az Alpok láncai hálózzák be, a Nyugati-Alpok, a Keleti-Alpok egy része és a Dolomitok. A hegységek főleg gránit és gneisz hegységek, a Keleti-Alpok és a Dolomitok mészkő- és dolomit hegységek. A völgyeket a pleisztocén kori gleccserek vájták ki, amelyekben időnként hatalmas tavak keletkeztek, pl. a Garda-tó, a Comói-tó, Lago Maggiore.

Nyelvtanulás és utazás info blog

Nyelvtanulás és utazás info blog

Blogomban külföldi nyelvtanulással és utazással kapcsolatos hasznos és érdekes írásokat teszek közzé. Legyen szó helyszínekről, iskolákról, a nyelvi utazással kapcsolatos hasznos tudnivalókról érdemes olvasgatni. Talász itt kulturális bejegyzéseket, iskolainformációkat, hosszabb külföldi utazással kapcsolatos tudnivalókat, helyi bennfentes tippeket és érdekességeket. Ezen kívül turisztikai szempontból is igyekszem bemutatni azokat a helyeket, ahol az adott ország nyelvét nyelviskolában tanulhatod. Találhatsz bejegyzést külföldi nyelvtanulás sajátosságairől, tippeket a tanuláshoz, fejlődéshez.

Hirdetés
Olaszország - utazási információk

Olaszország - utazási információk

A magyarok régóta - egyfajta - különös szimpátiát éreznek Olaszország, az olasz kultúra iránt, ezért döntöttünk úgy, hogy kézenfekvő megoldás egy olyan tárház összeállítása, amely kétségkívül egy véget nem érő vállalkozás, ugyanakkor örök fejlődésre ad lehetőséget. Információs portálunk sokszínű híreivel több szempontból enged betekintést Itália mindennapjaiba. Többek közt olvashat az olasz gasztronómiáról, tartományokról és a kultúráról, tájékozódhat a nyelvtanulási lehetőségekről, valamint hasznos utazási információkat is összegyűjtöttünk olvasóinknak. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el portálunkra, de várjuk témajavaslatait, ötleteit, kérdéseit is!

Autókölcsönzés külföldi úthoz

Autókölcsönzés külföldi úthoz

Autókölcsönzés, bérautó foglalás külföldön és belföldön interneten keresztül. Online autóbérlés szolgáltatás garantáltan legjobb árakon az autó kölcsönzés piac kiemelkedő vállalkozásainak ajánlatából. Olcsó autókölcsönzés lehetőségét a világszerte működő autókölcsönző partnerek ajánlatainak árösszehasonlítása adja, továbbá az árgarancia szolgáltatás. Autóbérlés során bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük hívja a ügyfélszolgálatunkat. Világszerte több mint 26000 autókölcsönzés ponton van lehetőség a bérautó felvételére és leadására. Több mint 180 világmárka autókölcsönző biztosítja megbízható bérautó kínálatot, hatalmas választékot és garantáltaltan legjobb árakat. Autóbérlési partereink között található: AVIS, Budget, Hertz, stb.

Egzotikus utak

Egzotikus utak

Célkitűzésünk, hogy színvonalas utazási/nyaralási lehetőségeket kínáljunk ügyfeleinknek. Irodánk több éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek utazásszervezés, valamint utazásközvetítés terén egyaránt. Legyen szó repülőjegy- vagy szállásfoglalásról, csoportos utak szervezéséről, céges utaztatásról. Elsősorban egzotikus utazások értékesítésével foglalkoztunk, kiemelt útjaink, Maldív szigetek, Dominika, Mexico, Kuba, Dubai, Mauritius, Seychelle szigetek, thaiföld, Kenya, Vietnam, Malajzia, Usa.

Repülősutak.com

Repülősutak.com

A Repülősutak.com főként a nyári sláger desztinációkra szakosodott utazási iroda. Profi értékesítői csapatunk több mint 20 éves tapasztalattal áll az utazni vágyók szolgálatára. Célországok: Amerika, Anglia, Brazília, Ciprus, Dominika, Dubai, Egyiptom, Franciaország, Görögország, India, Jordánia, Kína, Korfu, Kuba, Malajzia, Marokkó, Mexikó, Olaszország, Portugália, Svédország, Spanyolország, Thaiföld, Törökország, Tunézia. Tevékenységi köreink: Utazásközvetítés: széles kínálat a legmegbízhatóbb utazásszervezok ajánlataiból. Utazásszervezés: egyéni igényeknek megfelelően kialakított utazások megszervezése, repülojegy értékesítés a világ minden tájára. Utasbiztosítások ügyintézése

Akciós utazás - Araamu Travel

Akciós utazás - Araamu Travel

Az Araamu Travel utazási iroda ügyfeleinek kedvelt úti céljai közé tartozik Dominika, Mexikó, Mauritius, a Seychelles- és a Maldív-szigetek, de számos egyéb országba is szervezünk utakat. Ezek lehetnek néhány napos városlátogatások vagy a legmagasabb igényeket is kielégítő luxusutazások. Szervezünk körutakat is, amelyek során alaposabban is megismerkedhet az adott ország kultúrájával. A szállás- és a repülőjegy-foglalástól az utasbiztosításig teljes körű utazásszervezési szolgáltatást nyújtunk. Hívjon bizalommal.

Tuti menü