Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aktív turizmus képes leírás - Turizmus.tlap.hu
részletek »

Aktív turizmus - Turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: turizmus.tlap.hu » Aktív turizmus
Keresés
Találatok száma - 12 db
Kerékpár szaküzlet és szervíz Zalaegerszeg

Kerékpár szaküzlet és szervíz Zalaegerszeg

Fogadó a kerékpárhoz Cégem felnőtt és gyermek kerékpárok, kiegészítők és alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Forgalmazott kerékpármárkák: Scott, Gepida, Schwinn Csepel, Median. Nálunk mindent megtalál, ami kerékpárral kapcsolatos. Kerékpár vásárlása esetén használt kerékpárját bizományba átvesszük! Ezenkívül igény szerint vállaljuk kerékpárok összeszerelését, teljeskörű szervízét is. Alkatrészek, kerékpáros felszerelések bő választékával állunk vásárlóink rendelkezésére.

Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában - Balatonfüred

Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában - Balatonfüred

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket. Pannon Yacht Charter - Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

Gaja-völgy

Gaja-völgy

A Bakonyba látogató bakancsos turisták egyre növekvő száma, valamint térségünk iránti fokozódó érdeklődésük hívta életre a Gaja-völgy weboldalt, mely megjelenésétől fogva nagy látogatottsággal bír. A majdnem Zirctől ? Székesfehérvárig kanyargó romantikus kis patak környékének településeit, és a településeken ? elsősorban az idegenforgalomban ? szorgoskodó vállalkozásokat szeretnénk oldalainkon hitelesen bemutatni. A Gaja-völgy honlap ezen túlmenően közösségi portálként is helyt kíván állni az internetezők számára, legyen az fotófeltöltés, fórum, közösségi oldal vagy élménybeszámoló, ezzel is jelentősen növelve a térségbe látogató turisták számát, előnyösebb helyzetbe hozva ezzel a helyi vállalkozásokat. Szeretnénk, ha egyre több vendéglátó mutatkozna be oldalainkon, megkönnyítve az ide látogatók dolgát, megkímélve vendégeinket a ?Jó helyek? keresgéléstől. Az Ön megjelenését kedvező árainkkal, szakmai segítségnyújtással is segíteni fogjuk.

Privát Túrák szervezése

Privát Túrák szervezése

Irodánk fő mottója a minőség. A minőséget azzal garantáljuk, hogy csak privát vendégekkel, illetve csoportokkal foglalkozunk. A mi túráinkon nem kell 2-3 nyelven hallgatnia a városnézést, nem kell másokhoz alkalmazkodnia. A programokat teljes mértékben Önhöz, Önökhöz igazítjuk, mivel csak egyéni és privát csoportos vendégekkel foglalkozunk.

Sziklaugrás, a bátrak sportja

Sziklaugrás, a bátrak sportja

Néhány férfi a partmenti magas sziklákról a mélybe veti magát, hogy torpedóként érkezzen a vízbe. A toronyugrás vad terepen űzött változata rendkívül látványos, a versenyeket a világ legszebb sziklás vízpartjain rendezik.

Aktív turisztikai lehetőségek Észak-Magyarországon

Aktív turisztikai lehetőségek Észak-Magyarországon

Észak-Magyarország sípályái még mindig várják a síelés és a téli sportok szerelmeseit. Az időjárás előrejelzések szerint igazán alkalmas idő ígérkezik a síelés szerelmeseinek. Sátoraljaújhelyen például egész évben használható, műanyag sípálya épült, s Mátraszentistván, Kékestető és Bánkút is jelentős mértékű infrastrukturális fejlődésen ment keresztül.

Kerékpározás

Kerékpározás

Balatonalmádi a balatoni kerékpározás fővárosa. Nem véletlen tehát, hogy itt található a Balatoni Bringakörút kezdőpontja a 0 -s km kő, mely egyben a Balaton Bringás Keleti Kapuja. A térségre jellemző vörös permi homokkőből faragott ...

Kékestető

Kékestető

Kékestető honlapja hasznos információkkal látja el azokat, akik szeretnék szabadidejüket aktív pihenéssel eltölteni, keresik a természet közelségét. A honlapon megtalálhatóak program- és szállásajánlatok, szolgáltatások, nyitvatartási idők, időjárás, hójelentés, cikkek. Kékestető új honlapjának célja még, hogy a természetvédelem területén is nyújtson olvasóinak. Elindítottuk például a hónap madara sorozatot, amelyben minden hónapban megismerkedhetünk egy-egy arra a hónapra jellemző magyarországi madárral.

Bakony és Balaton - túrázás, kirándulás

Bakony és Balaton - túrázás, kirándulás

A Bakony-Balaton térség gazdag történelmi, természeti és kulturális örökséggel, illetve egyéb emlékezetes attrakciókkal várja minden évszakban a feltöltődésre és tartalmas kalandozásra vágyó turistákat. A területet földrajzi sokszínűség jellemzi, illetve olyan kulturális és természeti vonzerőket hordoz magában, amelyek maradandó élményeket nyújtanak. Térségünkre általában a lassú turizmus élménykínálata jellemző, amely egyfajta életszemléletnek is tekinthető. Vidékies jellegével e táj vonzó lehet a családok számára, akik a Balaton-parti programok mellett sok más időtöltést is találhatnak nálunk. A Bakony és Balaton Térség Turisztikai Szervezet összegyűjtötte Önnek a térség szállás és program lehetőségeit, látnivalóit és érdekességeit, illetve a kerékpározóknak javasolt kerékpáros útvonalakat nehézségi fokozat és hosszúság szerint, hogy megkönnyítse a tájékozódást.

Hirdetés
Sítúra tábor Szlovákiában

Sítúra tábor Szlovákiában

Megvan az a kép, amikor állsz a sípálya szélén, feletted suhan a felvonó, melletted húznak le a síelők, és Te a sípályától távolabb húzódó érintetlen hófödte hegyeket nézed? Az az érzésed, hogy oda kellene eljutni, mert ott nincs senki más, mert ott csend van, mert ott szikrázik a hó, gyönyörű szép minden, és mert azt a havat még nem érintette senki. Egy alpesi sítáborban ebben a helyzetben a következő problémákkal találod szembe magad Senki nem akar veled oda menni. Meg vagy Te őrülve? Egyedül pedig esztelenség volna. Te is bizonytalan vagy, mert egy kicsit azért tartasz a hegytől, a lavináktól. A léced sem épp arra van kitalálva, hogy fölfele közlekedj vele, és így dupla olyan fárasztó lenne. Egyébként is mehetnél 4 kört a felvonóval, amíg oda felérsz. Szerencsére mi ezekre a problémákra is kieszeltünk valami nagyon frappánsat: Túrasí hétvégét szervezünk, ahol Profi sítúra felszerelést bérlünk fókával és telemark kötéssel Profi hegymászó lesz a túravezető, aki rendelkezik lavina ismeretekkel, és tudja hogyan kell viselkedni télen egy magashegységben A többiek is épp azt akarják, amit Te

Túra információk

Túra információk

Weboldalunkon Magyarország és Szlovákia túra útvonalain megtett kirándulásaink alkalmából átélt hasznos információkat osztunk meg. Részletes túra útvonal, a túra nehézségei, gyengéi, látnivalói, vendéglátás, mit érdemes magunkkal vinni és fotók amit a megtett út során készítettünk. Érdemes tájékozódni mindenről, mielőtt nekivágunk bármilyen útvonal megtételének, jobb felkészülni, így nem érhet bennünket kellemetlen meglepetés, mely elrontaná a túrázás örömét. Aktív túrázóknak bátran ajánlhatjuk az általunk megtett természeti szépségekben gazdag tájak felkeresését.

Visegrádi Schef Grill Akadémia

Visegrádi Schef Grill Akadémia

A Visegrádi Schef Grill Akadémia az ország egyik legexkluzívabb kerti parti helyszíne. Megtalálható a visegrádi Palota Múzeum emeletén, ahonnan mesés kilátás nyílik a Dunakanyarra. A Schef Grill Akadémia egy könnyed hangulatú tematikus főzőiskola, a grill és BBQ szerelmeseinek, ahol marha, sertés, szárnyas és halas menüket készíthetünk el szabadtéren. A kurzusokon készült ételek mellé italfogyasztást is biztosítunk borkóstoló és bár használatával együtt. Három és öt fogásos kurzusainkra weboldalunkon vagy partnereinknél lehet jegyet vásárolni. Az ár magába foglalja az italfogyasztást is. Gyerekes családok esetében, a kisgyermekek számára felügyeletet biztosítunk a Palota játszóterén. Várunk szeretettel!

Tuti menü